4 Nisan 2013 Perşembe

Ziraat Bankası OGS Bakiye Sorgulaması


Ziraat Bankası OGS Bakiye Sorgulaması
Bakiye Sorgulama İşlemini Ziraat  Bankası Şubelerinden,
(444 00 00) Çağrı Merkezimizden,
(OGS) otomatik geçiş sistemi satışı sırasında size verilen yada ( 444 00 00 ) Çağrı Merkezimiz’den alacağınız şifre ile www.ziraatbank.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

AVEA ve TURKCELL kullanıcısı iseniz
8292 (T.C.Z.B)’ye “OGSBAK bir boşluk PLAKA NUMARASINI” ( arada boşluk bırakmayacak şekilde) yazarak gönderdiğinde size ait güncel (O.G.S.) bakiye bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
ÖRNEK : “OGSBAK 01TC01″ yazılarak 8292 (0505XXXXX52′ye mesaj gönderilecektir.

(OGS) cihazı, İş Bankası kredi kartınız ya da ek hesap limiti bulunan Vadesiz (TL) hesabınızla ilişkilendirilerek kullanılır. Şubeniz bu işlem için sizden bir talimat isteyecektir. (O.G.S.) cihazınızı aldığınız sırada cihazınıza, otomatik yükleme limitinin altında bir tutar olmaması kaydıyla, sizin belirleyeceğiniz tutarda ilk yükleme olarak yapılacaktır. Daha sonra size ait (O.G.S.) cihazınıza yapılacak yüklemeler, İş Bankasınca otomatik olarak gerçekleştirilecektir. www.isbank.com.tr adresine giriş yapmak için tıklayanız.

(O.G.S.) cihazınızı, VakıfBank Kredili Bankomat hesabına ilişkilendirerek kullanabilir. Bunun için yapmanız gereken tek şey (O.G.S.) cihazı satışına yetkili şubelerimizden temin edebileceğiniz formu doldurmaktır. Banka geri kalan işlemleri kendisi yapar…
OGS Cihazınızı Kredili Bankomat hesabına ilişkilendirdiğiniz takdirde; www.vakifbank.com.tr
1. (O.G.S.) cihazınıza yükleme yapmak için şubeye uğramak zorunda kalmayacaksınız. Bankaca (O.G.S.) cihazınıza, hesabınızın bakiyesinden eksilen miktar kadar otomatik olarak yükleme yapılacaktır.www.vakifbank.com.tr
2. (K.G.M.) (Karayolları Genel Müdürlüğü) tarafından Bankanıza iletilen geçişlerinizi internet şubemizden izleyebilirsiniz.
3. (O.G.S.) hesap özetinizin posta ve/ve ya e-posta ile tarafınıza iletilmesini isteyebilir ya da çağrı merkezimizden cihazınızla ilgili bilgi isteyebilirsiniz.www.vakifbank.com.tr
4. (O.G.S.) cihazınızda para olup olmaması konusunda endişe duymazsınız.

  1. HGS’nizi, VakıfBank Kredili Bankomat 7/24 hesabınızla veya Kredi Kartınızla ilişkilendirerek kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey şubelerimize başvurmak.
  2. VakıfBank Kredili Bankomat 7/24 Hesabınıza veya Kredi Kartınıza vereceğiniz talimatla HGS bakiyeniz belirli bir limitin altına düştüğünde bankamızca otomatik olarak yükleme gerçekleştirilecektir.
  3. Etiketi VakıfBank Worldcard’ınızla eşleştirdiğinizde, etikete yapılacak yüklemeler kredi kartınıza alışveriş işlemi olarak yansıtılacaktır. Böylece, herhangi bir faiz ya da komisyon eklenmeden, ödemelerinizi kredi kartı ekstrenizin son ödeme tarihine kadar yapabilirsiniz.
  4. Detaylı bilgiyi size en yakın VakıfBank Şubesi’ne uğrayarak alabilirsiniz.
*Araçlar, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından ödeyecekleri ücretler açısından sınıflandırılmıştır. KGM tarafından belirlenen araç sınıfları listesine www.kgm.gov.tr adresinden, HGS hakkında detaylı bilgilere ise www.ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
*Ücretsiz HGS Kampanyası sadece HGS etiketleri için geçerli olup bir müşteri için maksimum 5 adet HGS ücretsiz olarak verilebilmektedir. HGS kartları kampanya kapsamında değildir.
*Ücretsiz HGS Kampanyası 30 Nisan 2013 tarihine kadar geçerlidir.
*Ticari Hesaplar ve Filo kapsamındaki araçlar Ücretsiz HGS Kampanyası kapsamı dışındadır.

  1. (O.G.S.) ve (K.G.S.) ödemeleriniz için vadesiz hesabınız ya da kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verebilir.www.garanti.com.tr
  2. (O.G.S.) veya (K.G.S.)’niz belirlemiş olduğunuz limitin altına düştüğünde, seçtiğiniz otomatik yükleme miktarı kadar para (O.G.S.) cihazınıza ya da (K.G.S.) kartınıza yüklenir. Siz de (O.G.S.) veya (K.G.S.) limitinizi kontrol etmek zorunda kalmadan rahatça seyahat edebilirsiniz.  www.garanti.com.tr
Yukarıdaki açıklamalar sizlere bilgi sunmak ve yardımcı olmak amacıyla yayınlanmıştır. İyi yolculuklar.www.garanti.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder