6 Mayıs 2013 Pazartesi

HGS YAPI KREDİ BANKASINDA (Hızlı Geçiş Sistemi)

Otoyol ve köprülerde Yapı Kredi HGS’nizi kullanın, gişelerde beklemeden geçin!
Otoyol ve köprü geçişlerinde kullanılan HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), kolay, hızlı ve indirimli geçiş yapmayı sağlayan özel bir uygulamadır. Bankamızdan HGS etiketi alarak, HGS’nin fırsatlarından hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.
31 Mayıs 2013 tarihine kadar Yapı Kredi’den HGS etiketiniz ücretsiz. Üstelik Yapı Kredi HGS’niz ile otoyol ve köprülerde her 4 geçişinizden biri hediye!
Kampanya detayları için tıklayınız.

Nasıl Başvurabilirsiniz?

Yapı Kredi şubelerine başvurarak HGS etiketinizi anında teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Yapı Kredi HGS alabilmek için Yapı Kredi hesabınız ya da kredi kartınız olması gerekmektedir.

Nasıl Kullanacaksınız?

HGS etiketinizi, aracınızın ön camına monte etmeniz gerekmektedir. Yapı Kredi HGS ile paralı otoyol ve köprülerde HGS'ye ayrılmış gişelerden aracınızla durmaksızın geçiş yapabilirsiniz. HGS gişesinden geçtiğinizde geçiş ücretinin ödenip ödenmediği HGS gişelerindeki elektronik panelden görülebilmektedir.

Otomatik Yükleme Talimatı Nasıl Vereceksiniz?

  • Yapı Kredi HGS ürününe otomatik yükleme yapılması için Yapı Kredi kredi kartınızdan ya da Yapı Kredi hesabınızdan talimat verebilirsiniz.
  • Yapı Kredi HGS’nizi aldığınız sırada etiketinize yükleme yapmanız, otomatik yükleme talimatı vermeniz, minimum HGS bakiyesi ve otomatik yüklenecek tutarları belirlemeniz gerekmektedir. Bu tutarlar PTT’nin belirlediği miktarların altında olmamalıdır.
  • HGS bakiyeniz belirlemiş olduğunuz bakiyenin altına düştüğünde, seçtiğiniz otomatik yükleme tutarı kadar bakiye HGS'nize yüklenir. Böylece HGS bakiyenizi kontrol etmeden rahatça seyahat edebilirsiniz.
  • PTT tarafından belirlenmiş olan minimum ilk yükleme tutarı, HGS bakiyesi ve yükleme tutarları aşağıdaki şekildedir.

1. Sınıf Araç2. Sınıf Araç
İlk Yükleme Tutarı30 TL37,5 TL
Minimum HGS Bakiyesi15 TL20 TL
Otomatik Yükleme Tutarı15 TL20 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder