18 Haziran 2013 Salı

bankaların hgs kampanyaları

GARANTİ BANKASI HGS ETİKET ÜCRETSİZ

  • Tanıtım kampanyası* boyunca HGS etiketleri ücretsiz olarak verilecektir.
  • HGS ürününe başvurabilmek için Garanti Bankası kredi kartı veya hesabından herhangi birisine sahip olunması gereklidir. Eğer hesap veya kartınız mevcut değilse HGS başvurusundan önce Garanti şubelerinden hesap açtırabilirsiniz.  
  • HGS ödemeleriniz için vadesiz hesabınız ya da kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • HGS bakiyeniz belirlemiş olduğunuz limitin altına düştüğünde, seçtiğiniz otomatik yükleme miktarı kadar bakiye HGS’nize yüklenir. Siz de HGS limitinizi kontrol etmek zorunda kalmadan rahatça seyahat edersiniz.  
* Kampanya 31.03.2013 tarihine kadar geçerlidir. Sadece HGS elektronik etiketleri ücretsiz verilmektedir. İlk aktivasyon sırasında PTT’nin araç sınıfına göre belirlediği minimum yükleme tutarının geçişlerde kullanılmak üzere HGS’ye yüklenmesi gerekmektedir. (1. sınıf araçlar için minimum yükleme tutarı 30 TL’dir.) Bir müşteri için maksimum 5 adet HGS ücretsiz olarak verilebilmektedir. Filo kapsamındaki araçlar kampanya dışındadır.
TÜRKİYE İŞ BANKASI HGS ETİKET ÜCRETSİZ

Bankamızdan HGS etiketi temin etmek için şubelerimize başvurabilir, 1. sınıf HGS etiketi talepleriniz için İnternet Şubemizden de talepte bulunabilirsiniz.
İş Bankası’nda kredi kartınızın ya da ek hesabınızın bulunması halinde HGS etiketinizi Bankamızdan ücretsiz olarak alabileceksiniz.
YAPI KREDİ HGS ETİKET ÜCRETSİZ 4 GEÇİŞTEN BİRİ BEDAVA
Ücretsiz HGS ve 4 geçişten biri bedava kampanyası 30 Nisan 2013 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanyadan yararlanabilmek için HGS’nizi Yapı Kredi şubelerinden almış olmanız ve Yapı Kredi kredi kartınız veya Yapı Kredi hesabınızdan otomatik yükleme talimatı vermiş olmanız gerekmektedir. (Hesap müşterileri kampanyadan yararlanabilmek için Yapı Kredi Bireysel veya KOBİ bankacılığı müşterisi olmalıdır.)
Sadece onaylı geçişler kampanyaya dahildir. Yüklemeler kampanyaya dahil değildir.
Bir müşteri bir ay içinde en fazla toplam 25 TL değerinde indirim kazanabilir.
Kredi kartı aracılığıyla yükleme talimatı vermiş müşterilerin kazandığı indirimler, 28 Ocak-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılan geçişler için Mart ayında, Mart ve Nisan aylarında yapılan geçişler için ise bir sonraki ayın 2. haftasında hesap özetlerine yansıtılacaktır.
Hesap aracılığıyla yükleme talimatı vermiş olan müşterilerin kazandığı indirimler, 28 Ocak-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılan geçişler için Mart ayında, Mart ve Nisan aylarında yapılan geçişler için ise bir sonraki ayın 2. haftasında hesaba artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
Bir müşteri en fazla 5 adet HGS sticker’ını ücretsiz olarak alabilir. Bedava HGS kampanyası stoklarla sınırlıdır.
Yapı Kredi dilediği zaman kampanyaları durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir
TÜRKİYE FİNANS HGS ETİKET ÜCRETSİZ İLK YÜKLEMEDE 15 TL HEDİYE
Köprü ve otoyol geçişlerini hızlandıracak Hızlı Geçiş Sistemi’ne, Türkiye Finans ile geçenler ekstra avantajlardan yararlanıyor.
Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, müşterilerinin bütçesini rahatlatacak özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Türkiye Finans, otoyol ve köprü geçişlerinde araçlara durmadan hızlı geçiş imkânı sağlayan HGS’ye sahip olmak isteyen müşterileri için avantajlı bir kampanya düzenliyor.

31 Mayıs’a kadar HGS için Türkiye Finans şubelerine başvuranlara HGS etiketi ücretsiz veriliyor. İlk HGS bakiyesi yüklemesi üzerinden de 15 TL hediye ediliyor. Üstelik HGS ile otoyol ve köprülerdeki tüm geçişler %20 indirimli yapılıyor. 1. sınıf araçlar için HGS etiketlerini müşterilerine ilk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki şubelerinden vermeye başlayan Türkiye Finans, kısa zaman içerisinde müşterilerine HGS etiketlerini tüm şubelerinden sunuyor olacak. 
HGS ürününe hemen sahip olmak için en yakın Türkiye Finans şubesini ziyaret etmek yeterli. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler; turkiyefinans.com.tr ve 444 2 444 Müşteri İletişim Merkezi’nden ayrıntıları öğrenebiliyor

BANK ASYA HGS ETİKET ÜCRETSİZ, GEÇTİKÇE ÖDE

Bank Asya’nın, HGS satışı yapan diğer bankalardan önemli bir farkı bulunmaktadır. Mevcut banka uygulamalarında, satış gerçekleştiği an kredi kartından 30 TL bakiye çekilerek HGS’ye aktarılmakta ve HGS’nin bakiyesi azaldıkça otomatik olarak çekim yapılmaya devam edilmektedir. Bank Asya’nın HGS sisteminde ise kredi kartından herhangi bir bedel çekilmez, sadece gerçekleşen geçişler kredi kartı ekstrenize yansıtılır. Bu nedenle enhesaplı HGS hizmeti Bank Asya tarafından sunulmaktadır.

Siz de kredi kartınıza bağlı HGS’nizi Bank Asya’dan alın, hem geçişlerinizi ekstrenizde izleme imkanına hem de kredi kartının son ödeme tarihine kadar ödeme opsiyonuna sahip olun.

Dilerseniz kart tipi, dilerseniz sticker tipi HGS başvurusunda bulunabilirsiniz.

MART SONUNA KADAR HGS ETİKETLERİ ÜCRETSİZ!
Etiket tipi HGS’ler Mart sonuna kadar tüm müşterilerimize ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ücretsiz HGS kampanyası sadece etiket tipi HGS’ler için geçerlidir.

HESABA BAĞLI HGS ALIN, HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ÖDEMEYİN!
HGS’nizi için cari hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vererek kullanabilirsiniz. Üstelik her 3 aylık hesap işletim döneminde HGS’nizi minimum 3 kez kullanmanız halinde o dönemin hesap işletim ücreti alınmaz.

NASIL BAŞVURULUR
Tek bir SMS’le HGS adresinizde!

"HGS" boşluk, “kredi kartı son 6 hane” boşluk, “araç plakası” nı 2792’ye göndermeniz yeterlidir. SMS ile sadece 1.sınıf ve kredi kartına bağlı HGS etiketi için başvuru alınmaktadır.

Örnek başvuru formatı: HGS 123456 34XX1234

Ayrıca bireysel internet şubesi, 0850 222 4 888 Alo Asya ve Bank Asya şubelerinden HGS başvurusu yapabilirsiniz.

Şubelerimizden yapacağınız başvurularda HGS’niz anında size teslim edilecek ve kullanıma açılacaktır. Diğer kanallardan yapacağınız başvurularda ise en kısa sürede kurye ile tarafınıza ulaştırılacaktır.

http://www.asyacard.com.tr/avantajlari/hgs.jsp 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder