18 Haziran 2013 Salı

HGS AKBANKTA

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketleri artık Akbank’ta, üstelik kampanya boyunca ücretsiz!

Hızlı Geçiş Sistemi sayesinde otoyol ve köprülerden rahat, hızlı ve indirimli ücretlerden yararlanarak geçiş yapabilirsiniz.
HGS etiketinizi almak üzere sizi en yakın Akbank şubemize bekliyoruz. Şubemizden yapacağınız başvuru sonrası etiketinizi hemen teslim alıp, kullanmaya başlayabilirsiniz.
HGS etiketiniz için Akbank kredi kartlarından veya vadesiz hesabınızdan otomatik yükleme talimatı verebilir, böylece HGS bakiyeniz belli bir limit altına düştüğünde belirleyeceğiniz tutarda otomatik olarak yükleme yapılacağından bakiye takibi yapmak zorunda kalmazsınız.
Ayrıca dilerseniz hesabınıza tanımlı Artı Para limitinizden de otomatik yükleme talimatı verebilirsiniz. Böylelikle hesabınızda paranız olmasa da limitiniz dahilinde etiketinize bakiye yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
Bankamızdan HGS etiketinizi aldığınızda kullanımına yönelik yönlendirmeleri bulacağınız HGS Etiketi Bilgi ve Kullanım Kılavuzu sizlere ücretsiz olarak verilecektir.
HGS ile ilgili daha fazla bilgi için size en yakın Akbank Şubesi'ni ziyaret edebilir ya da 444 25 25 / 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ni arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder