26 Haziran 2013 Çarşamba

İKAMETGAH SORGULAMA

TC Kimlik Numarasını bildiğiniz bir kişininikametgah adresiniöğrenebilirsiniz.
Aşağıda size vereceğimiz linki kullanarak TC kimlik no ile ilgili olan bölümeadresini bulmak istediğiniz kişinin TC Kimlik numarasını yazarak ve Resim doğrulamasını da yaparak TC Kimlik No ile Sorgula tuşuna basmalısınız.

Sorgulama işlemi gerçekleştirildiğinde (Kişi Sorgulama), eğer girdiğiniz TC Kimlik numarası doğru ise ilgili kişinin şuanda nüfusa kayıtlı olduğu yerdeki değil, ikamet ettiği yani yaşadığı yerin adresini öğrenmiş olacaksınız.
Bu sorgulamayı yaparken dikkat etmeniz gereken şey arayacağınız kişinin oy verme yetisine sahip olmasıdır. Yani 18 yaşından büyük ve seçmen kaydı olan birinin tc kimlik numarası ile veya diğer kişisel bilgileri ile oturduğu yerin (ikametgahının) adresini tespit edebilirsiniz.
Sorgulama YSK’nın resmi sitesinden yapılmaktadır. Bu açıdan sorumluluk tamamen YSK ile sorgulamayı yapan size aittir. Bu hatırlatmaları da yaptıktan sonra size Adres Sorgulaması yapabileceğiniz linki veriyorum. TC Kimlik numarasına göre adres bulmak, Adresini Öğrenmek istediğiniz kişiyi sorgulamak istiyorsanız buyrun.

İKAMETGAH SORGULAMA İşlemi İçin Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder