20 Haziran 2013 Perşembe

OGS Bakiye Sorgulama

T.C Ziraat Bank OGS Bakiye Sorgulama

Bakiye Sorgulama İşlemini Banka Şubelerinden,

Çağrı Merkezimizden (444 00 00)

OGS satışı sırasında size verilen veya 444 00 00 Çağrı Merkezimiz'den alacağınız şifre ile www.ziraatbank.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Cep telefonunuzdan kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz

Cep Telefonunuzdan Kısa Mesaj ile bakiye sorgulamak için;

Avea ve Turkcell operatörü kullanıcısı iseniz;

8292 (TCZB)'ye "OGSBAK bir boşluk PLAKA NUMARASINI" (arada boşluk bırakmayacak şekilde) yazarak gönderdiğinizde güncel OGS bakiye bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Avea ve Turkcell dışındaki operatör kullanıcısı iseniz;

05559448292 numarasına "OGSBAK bir boşluk PLAKA NUMARASINI" (arada boşluk bırakmayacak şekilde) yazarak gönderdiğinizde güncel OGS bakiye bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Örnek : "OGSBAK 06ABC12" yazılarak 8292 (05559448292)'ye mesaj gönderilecektir.

Türkiye İş Bankası OGS Bakiye Sorgulama

OGS cihazı, İş Bankası kredi kartınız ya da ek hesap limiti bulunan Vadesiz TL hesabınızla ilişkilendirilerek kullanılır. Şubeniz bu işlem için sizden bir talimat alacaktır. OGS cihazınızı aldığınız sırada cihazınıza, otomatik yükleme limitinin altında bir tutar olmaması kaydıyla, sizin belirleyeceğiniz tutarda ilk yükleme yapılacaktır. Daha sonra OGS cihazınıza yapılacak yüklemeler, Bankamızca otomatik olarak gerçekleştirilir.

Vakıf Bank OGS Bakiye Sorgulama

OGS cihazınızı, VakıfBank Kredili Bankomat hesabına ilişkilendirerek kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey OGS cihazı satışına yetkili şubelerimizden temin edebileceğiniz formu doldurmak…
OGS Cihazınızı Kredili Bankomat hesabına ilişkilendirdiğiniz takdirde;
  • OGS cihazınıza yükleme yapmak için şubeye uğramak zorunda kalmayacaksınız. Bankamızca OGS cihazınıza, hesabınızın bakiyesinden eksilen miktar kadar otomatik olarak yükleme yapılır.
  • KGM (Karayolları Genel Müdürlüğü) tarafından Bankamıza iletilen geçişlerinizi internet şubemizden izleyebilirsiniz.
  • OGS hesap özetinizin posta ve/veya e-posta ile tarafınıza iletilmesini isteyebilir ya da çağrı merkezimizden cihazınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.
  • OGS cihazınızda para olup olmaması konusunda endişe duymazsınız.

Garanti Bank OGS Bakiye Sorgulama

  • OGS ve KGS ödemeleriniz için vadesiz hesabınız ya da kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • OGS veya KGS'niz belirlemiş olduğunuz limitin altına düştüğünde, seçtiğiniz otomatik yükleme miktarı kadar para OGS cihazınıza ya da KGS kartınıza yüklenir. Siz de OGS veya KGS limitinizi kontrol etmek zorunda kalmadan rahatça seyahat edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder