12 Temmuz 2013 Cuma

iş bankası mtv kampanyası

Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyası
Maximum Kart kullanıcıları www.isbank.com.tr 'de internet şubesi üzerinden (*) ya da www.gib.gov.tr 'den 2 Ağustos 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek. .
Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini 2 Ağustos 2013 tarihine kadar İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz .
  • 31.08.2013 tarihine kadar Navking.com’dan yapacakları navigasyon cihazı alışverişlerinde %50’ye varan indirim fırsatı
  • 20.08.2013 tarihine kadar OtoPratik servis noktalarındaki periyodik bakımda %30, yedek parçada %15 indirim ve ücretsiz check up fırsatı
  • 30.09.2013 tarihine kadar Autoking servis noktalarında oto bakım ve koruma hizmet ürünlerinde %50’ye varan indirim fırsatlarından yararlanabileceklerdir.
Navking.com üzerinden yapılacak işlemler öncesinde kredi kartı hanesinin ilk 6 hanesinin sayfada yer alan ilgili kutucuğa girilmesi gerekmektedir. OtoPratik ve Autoking fırsatından yararlanmak için ise ödeme yapıldığına dair dekontun gösterilmesine ihtiyaç duyulmaktadır.
www.isbank.com.tr 'de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde Maximum Kart müşterilerimize hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunulacaktır. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması yapılması durumunda ise 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 2-3-4 taksit; 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 2-3-4-5-6 taksit fırsatı sunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder