11 Ağustos 2013 Pazar

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda 11 Ağustos 2013

Ligimizin iki ezeli rakibi bu kez Süper Kupa için sahnedeler. Galatasaray ile Fenerbahçe takımları bu akşam Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecekler. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta. İşte tüm detaylar :

Galatasaray FenerbahçeSüper Kupa Maçı Bu AkşamSaat 20:30 ATV

gsfb
2013 2014 Spor Toto Süper Lig maçları öncesi taraftarlara büyük heyecan yaşatacak Fenerbahçe Galatasaray süper kupa maçı bu akşam saat 20:30′dan itibaren naklen canlı yayınla ATV‘de olacak.
Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı hangi kanalda saat kaçta 11 Ağustos 2013, Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda 11.08.2013, GS FB maçı hangi kanalda
Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak süper kupa maçı bu akşam saat 20:30′da başlayacak.
Galatasaray’da önceki sezondan kalan cezası sebebiyle kulübede yer alamayacak olan teknik direktör Fatih Terim, kadroda cezalı Sabri’yle birlikte Dany, Riera, Elmander ve Engin Baytar’a yer vermedi.
Fenerbahçe takımında da yine önceki sezondan cezaları devam eden kaleci Volkan ve Meireles, Galatasaray’a karşı oynayamayacak. Teknik direktör Ersun Yanal sakatlıkları bitmeyen Egemen Korkmaz ve Gökhan Gönül’e ek olarak Yobo, Krasic ve lisansı çıkarılmayan Holmen’i de Süper Kupa maçına götürmedi.
GALATASARAY – FENERBAHÇE
Stat: Kadir Has
Saat: 20:30
Hakem: Bülent Yıldırım
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Chedjou, Hakan Balta, Melo, Sneijder, Selçuk, Hamit, Burak, Drogba
Teknik Direktör: Fatih Terim
Fenerbahçe: Mert, Bekir, Alves, Kadlec, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Cristian, Emre, Kuyt, Sow, Webo
Teknik Direktör: Ersun Yanal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder