5 Ağustos 2013 Pazartesi

HGS FİNANSBANKTA


HGS Kampanyası Görseli

Kampanya Detayları

22 Temmuz – 22 Ekim 2013 tarihleri arasında Finansbank’tan ücretsiz olarak alacağınız HGS etikenize şubelerimizden CardFinans bireysel kredi kartınızla otomatik ödeme talimatı verin,  aynı tarih aralığında yapacağınız ilk HGS yüklemeniz 50-99 TL arasında olursa %10, 100 TL ve üzerinde olursa %15 olmak üzere 20 TL‘ye varan indirim fırsatından hemen yararlanın! Köprü ve otoyollardan hem hızlı hem indirimli geçin!
22 Temmuz – 22 Ekim 2013 tarihleri arasında Finansbank’tan alınan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketine CardFinans bireysel kredi kartlarıyla şubelerimizden otomatik ödeme talimatı verilerek, ilk HGS bakiye yüklemesinin 50-99 TL arasında olması durumunda bir defaya mahsus %10, 100 TL ve üzerinde olması durumunda bir defaya mahsus %15 indirim imkanı sunulacaktır.
Maksimum indirim tutarı 20 TL olacaktır.
Bir müşteri indirim kampanyasından tek bir kredi kartıyla bir defa yararlanabilecektir.
Kampanya süresince HGS etiketi ücretsiz olarak verilecektir.
Kampanyaya banka kartları ve Fix Card dahil değildir. Ticari kartlar için geçerli olan kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Ek kart sahibince yapılan işlemler, asıl kart sahibince yapılmış sayılacaktır.
İndirim tutarı işlem yapılan kredi kartına anında iade olacaktır. Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma ya da durdurma hakkına sahiptir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder