13 Haziran 2013 Perşembe

hgs denizbankta

DenizBank HGS etiketi ya da kartınızı kullanarak köprü ve otoyollardan durmaksızın hızlı ve %20 indirimli geçebilirsiniz.
HGS Etiketinize kredi kartınızdan ve ya hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verebilir hesabınızda yeterli bakiye olmaması durumunda varsa Kurtaran Hesabınızdan* tahsilatlar gerçekleştirilir. HGS bakiyeniz belirlenen limitin altına düştüğünde belirlediğiniz otomatik yükleme tutarına göre HGS’nize yüklenir ve böylece limitinizi kontrol etmenize gerek kalmadan köprü ve otoyollardan rahatça geçiş yapabilirsiniz.
Üstelik, HGS etiketinize kampanya süresince Kurtaran Hesap açtırmanız ve Kredi Kartı almanız durumunda ücret ödemezsiniz.**
HGS başvurunuzu DenizBank şubeleri, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı ve AçıkDeniz ATM’lerinden gerçekleştirebilirsiniz.
HGS etiket ve ya kartınızla yaptığınız geçiş bilgilerinize AçıkDeniz İnternet Bankacılığı’ndan, DenizBank şubelerinden ve HGS ekstrenizden ulaşabilirsiniz.
* Kurtaran Hesap bir Kredili Mevduat Hesabıdır.
** Ücretsiz HGS kampanyasından Kurtaran Hesap açtıran ve ya Kredi Kartı alan müşteriler ile DenizBank Kredi Kartı ve ya Kurtaran Hesap mevcut müşterileri yararlanabileceklerdir. Kampanya 31 Mart 2013’e kadar geçerli olup, bir müşteri en fazla 3 adet ücretsiz HGS etiketi alabilecektir.

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) Nedir?

Hızlı geçiş sistemi (HGS), araçların köprü ve otoyollardan geçiş ücretlerinin hızlı bir şekilde ödenmesini sağlamaya yönelik bir uygulamadır. Kart tipinde ya da etiket biçiminde olmak üzere iki çeşit ürün olarak sunulmaktadır. Ücretli otoyol ve köprülerde HGS’ye ayrılmış, üzerinde HGS işareti olan gişeler bulunmaktadır. Aracınızla bu gişelerden beklemeden ve hızlıca geçiş yapabilirsiniz.

HGS İle İlgili Önemli Hatırlatmalar

  • HGS geçiş tahsilatı için kullandığınız kredi kartından otomatik ödeme talimatı konusunda sorun yaşamamak için söz konusu kartınızın yenilenmesi/çalınması veya diğer nedenlerden ötürü değişmesi halinde yeni kredi kartınıza ilişkin bilgileri talimatınızın bulunduğu DenizBank şubesine bildirmeniz gerekmektedir.
  • Etiket/kartınızın kaybolması veya çalınması halinde en kısa sürede 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı’nı aramanız ya da DenizBank şubelerine gelerek kayıp/çalıntı bildiriminde bulunmanız gerekmektedir.
  • Etiket/kartınızı kullanarak yaptığınız geçişlerde, HGS gişesinin HGS etiketini okuyamaması durumunda PTT ücret kaydı plaka numarası üzerinden HGS etiketine borç kaydı olarak yansıtılacaktır.
  • Yeni bir etiket/kart alındığında mevcut ya da iptal edilen etiketten yenisine doğrudan bakiye aktarımı yapılmamaktadır.
  • Etiketin bağlı olduğu araçtan farklı araçlarda kullanılması durumunda etiket için verilmiş otomatik ödeme talimatı bilgilerine göre tahsilat yapılacaktır.

HGS Etiketi Kullanımı

HGS kullanımı ve araç sınıfı ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

1 yorum: