17 Haziran 2013 Pazartesi

HGS Kaçak Geçiş Uyarısı

HGS Kaçak Geçiş Uyarısı
Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile geçişte 'Kaçak Geçiş' yazısı çıkıyor ve alarm çalıyorsa;
Yeni hayata geçirilen sistemin kartını alıp yola çıkan bazı sürücüler ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki HGS gişesinden geçtiklerinde karşılarındaki ekranda gördükleri yazı karşısında paniğe kapıldı.
Çünkü gişelerden geçişte ödeme alındığına dair yazıların çıktığı ekranda 'Kaçak Geçiş' yazısı çıkıyor ve alarm çalıyordu. Ekranda gördükleri yazı ile şoke olan sürücüler soluğu en yakın PTT şubelerinde alarak kartlarından o saat itibari ile düşüş olup olmadığını sorarak, aldıkları 'düşüş var' cevabı ile rahat bir nefes aldılar.
Ancak sürücülerin düşüş olmasına rağmen ay sonu adresine ceza gelmesi halinde ne yapacağını sorduklarında aldıkları cevaplar da kafaları karıştırdı.
PTT şubelerindeki görevliler böyle bir durumun oluşması halinde karttaki düşüşü belgeleyen yazının kendilerine verileceğini, zaten konu ile alakalı da çok sayıda şikayet aldıklarını belirtirken, kart satışının yapıldığı yerdeki görevliler ise böyle bir durumda kendilerinin yapabileceği bir şey olmadığı yönünde açıklama yaptılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder