14 Ağustos 2013 Çarşamba

Shell ve Money Club’dan 75’er TL’lik alışveriş yapanlar, 20 TL kazanıyor!

Kampanya, 1-31 Ağustos 2013  tarihleri arasında İzmir, Antalya, Yalova, Mersin illerindeki anlaşmalı Shell istasyonlarında, Migros, Tansaş, Macrocenter, 5M Migros, Sanal Market ve Migrosjet mağazalarında Money Club kart, Money Visa ve tüm Money Club özellikli Shell Club Smart Card’lar ile yapacağınız alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında anlaşmalı Shell istasyonlarında ve Money Club üye iş yerlerinden ayrı ayrı ve tek seferde 75 TL (KDV Dahil) ve üzeri alım yapan kart sahipleri, 10 TL (KDV Dahil)  değerinde Money ve 10 TL (KDV Dahil) değerinde Smart puan, toplamda 20 TL (KDV Dahil) değerinde puan kazanacaklardır.

Hediye puanlara hak kazanmak için Shell’de ve Money Club üye iş yerlerinde, her iki alımın da aynı kart ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Harcamaların farklı kartlar ile yapılması halinde ödül kazanılamayacaktır.

Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 15 Eylül 2013’te  alım yaptığı kartına yüklenecektir ve ilgili puanların son kullanım tarihi 30 Eylül 2013’tür.

Money mağazalarında yapılan alışverişlerde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.

Shell’den yapılacak en az 75 TL yakıt alımı, tüm Club Smart üyesi Shell istasyonlarından mevcut Shell Club Smart Card puanı ile yapılmayan  akaryakıt ve otogaz alımları için geçerlidir.

Shell’den kazanılan Smart puanlar sadece Shell’de akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilecektir.

Money Club mağazalarından kazanılan Money puanlar hem Shell’de akaryakıt veya otogaz alımında hem de Money mağazalarında kullanılabilecektir.

Kampanyadan her kart sahibi sadece 1 kez yararlanabilmektedir.

Kampanya toplam 50.000 adet kart sahibi ile sınırlıdır. Shell ticari kartlar (Shell Club Smart Extra, Shell Club Smart Taksi Card, TOFED Card, Gold Extra Card) kampanya dahilinde değildir.

Kampanya kapsamında Shell Club Smart ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir. Shell ve Migros kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder