14 Ağustos 2013 Çarşamba

TEB Total Card


B2C-24-TEBTOTAL_TebTotalCardBanner485x200

TEB TOTAL Card

Akaryakıt sektörünün anında indirim sağlayan ilk kredi kartıdır. TEB TOTAL Card ile TOTAL istasyonlarından yapılan akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde pompa fiyatı üzerinden belli bir zaman aralığıyla kısıtlı olmamak üzere sürekli ve anında %5 indirim kazanılır.

TEB TOTAL Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB TOTAL Card başvurusunu müşteriler en yakın TEB şubesinden veya TEB TOTAL üye işyeri olan TOTAL istasyonlarında bulunan POS cihazı aracılığı ile yapabilirler.


TEB TOTAL Card Avantajları Nelerdir?

•    TEB TOTAL Card sadece üye TOTAL istasyonlarında yapacakları alışverişlerde anında %5 indirimden faydalanacaklardır. 10 TL tutarında akaryakıt alışverişi yapan müşteri de 100 TL tutarında akaryakıt alışverişi yapan müşteri de anında %5 indirim kazanacaktır.

•    TEB TOTAL Card aynı zamanda Bonus Card özelliğine sahip olup tüm alışverişlerde kullanılabilen ve standart bonus puan kazandıran bir Mastercard özelliği taşımaktadır. Ayrıca, TOTAL istasyonları harici Bonus üye işyerlerinden yapılan alımlarda da standart bonus puan kazanılacak, Bonus Card avantajlarından faydalanılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder