16 Haziran 2013 Pazar

HGS Etiket ve Kartını TEB’den Alana 3 Geçişten 1’i Bedava


1. sınıf HGS etiketi ve kartının TEB’den alanlara; 17 Nisan’dan 30 Haziran’a kadar her 3 HGS geçişinden 1’i bedava!

Kampanya Koşulları:
  • TEB Şubeleri'nden temin edilecek 1. sınıf HGS etiket ve kartlarına sahip müşterilerimiz, ister TEB Kredi Kartları'ndan ister TEB vadesiz mevduatı hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile 3 geçişten 1’i bedava kampanyasından yararlanabilir.
  • 1. sınıf HGS etiket/kartı için otomatik ödeme talimatının kredi kartından verilmesi durumunda; kazanılan tutar 30 Haziran tarihinden sonra otomatik ödeme talimatını verdiği TEB Kredi Kartına geri iade edilir.
  • 1. sınıf HGS etiket/kartı için otomatik ödeme talimatının hesaptan verilmesi durumunda; kazanılan tutar 30 Haziran tarihinden sonra, TEB Kredi Kartına bonus/worldpuan olarak yüklenir. Kredi kartı yoksa yükleme/iade yapılmaz.
  • Yüklenen puanlar geri alınmayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için TEB’den Kredili Mevduat Hesabı açtırmak gerekmektedir.
Kampanyadan yararlanmak için TEB Kredi Kartı sahibi olmak gerekmektedir, TEB Kredi Kartınız yoksa başvurmak için tıklayın.
HGS geçişlerinden en düşük olanı kampanya kapsamında geri iade edilir veya Bonus/Worldpuan olarak yüklenir. Kampanyada üst sınır 40 TL olup, bu kampanyadan yalnızca bireysel müşteriler faydalanabilir. (Bireysel kredi kartları ve Bireysel hesaplar ile kampanyadan faydalanılabilir)Birden fazla HGS sahibi olan kişiler tek bir HGS etiketi/kartı ile kampanyadan yararlanabilirler. Sadece onaylı geçişler kampanyaya dahildir. (Kişi HGS gişesinden geçmiş ancak bu geçiş karayolları tarafından onaylanmamış olabilir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder