26 Temmuz 2013 Cuma

omegle Chat


Omegle kameralı chat sayesinde dünyanın her yerinden ; Türkiye, Almanya, Fransa, ABD, Fas, Cezayir, Belçika, Hollanda, Avusturya, Almanya, Brezilya vss.. dünyanın dört bir tarafından giren yabancılarla doyasıya görüntülü ve sesli chat yapabilirsiniz.

Omegle chatroulette benzeri ve alternatifi olarak hazırlanış rastgele yazılı, kameralı ve sesli chat sitesidir.Açıldığı andan itibaren tüm dünyadan kullanıcıların dikkatini çekmiş ve şuanda yaklaşık olarak 20.000 – 30.000 kadar online kullanıcı rulet biçiminde bir karşılaşmayla karşılaşmakta ve kameralı ve sesli chat yapmaktadır.

Omegle de karşınıza çıkan kişiyi sizler belirleyemiyorsunuz.Sistem rulet biçiminde ve rastgele karşınıza bir yabancıyı çıkartıyor.Karşınıza çıkan kişiyi beğenmez iseniz next ( ileri ) seçeneğini seçerek yeni bir kullanıcıyı aramaya başlıyabilirsiniz.

Omegle kameralı bir chat servisidir.Omegle de kameralı chat yapabilmeniz için bir adet web kameranızın ve mikrofonunuzun olması yeterlidir.Program olarak ise adobe flash playerin kesinlikle bilgisayarınıza yüklü olması gerekmektedir.Tarayıcı olarak ise Google Chrome ‘nin en güncel sürümünü tavsiye etmekteyiz.
Omegle kameralı chat sisteminde kesinlikle donma yada görüntüde bozukluk olmamaktadır.Omegle ile tüm dünyadan insanlarla tanışabilir, arkadaş olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder